Typy i analizy bukmacherskie

Szukasz pewnych typów ? Witaj u nas !

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Witam. Zachęcam do rejestracji na forum - po rejestracji macie dostęp do czatu żeby być z naszymi typami na bieżąco ! :)

#1 2020-06-21 00:09:34

KiperPL
Administrator
Liczba postów: 4
Windows 8Chrome 83.0.4103.106

21.06.2020 - Korea K-League

y-nVIxpR48eQ-w8wcTmSQo0alXcU_RikZn6leFadE_9CCfD4hQlSi4xLSglC8rfKX88gKE4Mi0Uanr30C9PuesKMAgVREMcessUPpxxvei7CchUmYUD_dAjvUjLbMP55rKlHW3OnlkMVDm7YR4_J

Spotkanie : Jeonbuk vs Gwangju
Typ : Over 2.5 gola
Kurs : 1.73
Buk : Betclic
Stawka : 200PLN

Przed nami ostatnie mecze w ramach ósmej serii rozgrywek w ramach Koreańskiej K-League. Tym razem na Jeonju Stadium o kolejne ligowe punkty walczyć będą miejscowi piłkarze Jeonbuk, którzy podejmować będą tegorocznego beniaminka - Gwangju. Niewątpliwie zdecydowanymi faworytami przed pierwszym gwizdkiem są tutaj gospodarze i nie oszukując się każdy inny wynik niż ich wygrana będzie niewątpliwie odbierana w formie dużej niespodzianki. Ja jednak kieruje się tutaj w stronę overa bramkowego , który w moim odczuciu jest równie mocny, a kurs proponowany przez buków jest dużo ciekawszy.

Ogólnie ciężko jest tutaj porównywać obie drużyny, bo niewątpliwie już przed startem rozgrywek każdy z nich miał zgoła odmienne cele na cały sezon. Gospodarze jak co roku typowani są w roli ekipy, która powinna włączyć się do walki o mistrzostwo i nie inaczej jest w tym sezonie. Władzą udało się utrzymać praktycznie cały pierwszy garnitur z poprzedniego sezonu a dodatkowo dokonano kilku ciekawych transferów które powinny przełożyć się na końcowy wynik. Na ten moment po rozegranych siedmiu ligowych spotkaniach zajmują oni drugą lokatę w ligowej stawce z dorobkiem 18tu punktów, i tracąc jednocześnie zaledwie dwa oczka do obecnego lidera. Jak nie trudno się więc domyślić cel na to spotkanie jest jeden - wygrać i zameldować się po ósmej serii spotkań na czele ligowej tabeli. Zadanie to nie wydaje się być z tych trudnych, ponieważ do tej pory we wszystkich trzech spotkaniach na własnym obiekcie wygrywali i to dodatkowo w mojej opinii z mocniejszymi rywalami niż ich dzisiejszy. Dodatkowo warto pamiętać że w ostatnich 19tu spotkaniach o stawkę na własnym obiekcie zaledwie dwa przegrali. Niepokoić może jedynie fakt że zdażają się im od czasu do czasu wpadki i remisy z ekipami jakościowo też nie najmocniejszymi dlatego może nie do końca uważam że granie ich wygranej po takim kursie jest jakkolwiek opłacalne.

Ich dzisiejszy rywal - Gwangju to tegoroczny beniaminek rozgrywek, jednak patrząc na to jakie ruchy stosowali podczas okienka transferowego wydaje mi się że problemów z utrzymaniem w tegorocznej kampanii mieć nie będą, a więcej uważam że są wstanie nawet wskoczyć do fazy mistrzowskiej jeśli tylko nie przydarzą się im jakieś nagłe kontuzje. Ogólnie zespół jest fajnie budowany od momentu zeszłorocznego awansu - Urena, Silva i Wilyan to zawodnicy, którzy napędzają grę całego zespołu i jak na razie działa to na prawdę całkiem solidnie. Wydaje mi się że dodając do tego nie najgorszych piłkarzy z  krajowego boiska mamy tutaj mieszankę, która może powalczyć z każdym. W tym sezonie na wyjazdach zanotowali 2 porażki i jedną wygraną i wszystkie te mecze w stosunku 1-0. Oczywiście to pokazuje że ten over nie jest wcale niczym pewnym ani interesującym jednak nie porównywałbym tych statystyk do tego meczu. Ogólnie goście to ekipa która na wyjazdach nigdy nie grała niczego konkretnego  i jest to zespół typowo do pierwszej bramki. Później się mocno rozsypują i nie inaczej powinno być tym razem.

Ogólnie czeka nas mimo wszystko ciekawy mecz. Gospodarze w moim odczuciu od początku spotkania rzucą się do ataków, żeby jak najszybciej rozpocząc strzelanie i ustawić mecz pod siebie. Goście natomiast są w kontratakach groźni bo mają piłkarzy którzy potrafią zagrozić rywalowi. Reasumując wydaje mi się że gospodarze wygrają i wskoczą na fotel lidera jednak myślę ze nie obędzie się to bez kłopotów . Stawiam tutaj na over 2.5 bramki a wynik jaki przewiduje to coś w granicach 2-1,3-1.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum