Typy i analizy bukmacherskie

Szukasz pewnych typów ? Witaj u nas !

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Witam. Zachęcam do rejestracji na forum - po rejestracji macie dostęp do czatu żeby być z naszymi typami na bieżąco ! :)

#1 2020-06-21 09:02:47

KiperPL
Administrator
Liczba postów: 4
Windows 8Chrome 83.0.4103.106

21.06.2020 - Szwecja Allsvenskan

images?q=tbn%3AANd9GcTfPf6sTpi0Ak-MaXIUn9LLtZfVewc5otNnwA&usqp=CAU

Spotkanie : Falkenberg vs Kalmar FF
Typ : Over 2.5 gola
Kurs : 2.17
Buk : Betclic
Stawka : 100PLN

Tym razem przenosimy się do Szwecji, a jeszcze dokładniej do tamtejszej najwyżej klasy rozgrywkowej, gdzie na Falcon Alkohofri Arena o ligowe punkty w trzeciej serii spotkań walczyć będą drużyny miejscowego Falkenberga, które tym razem podejmować będzie Kalmar FF. Myślę że przed pierwszym gwizdkiem jednoznacznego faworyta ciężko tutaj wskazać, bo oba zespoły kadrowo jak i jakościowo wydają się być na bardzo podobnym poziomie w danym momencie. Granie na zwycięstwo kogokolwiek tutaj to według mnie bardzo trudne do przewidzenia dlatego też idę w kierunku overa bramkowego. Obie ekipy już w poprzednim sezonie pokazały że mają bardzo słabe defensywy i traciły mnóstwo goli i patrząc po kadrach obu drużyn nie widzę żeby to się zmieniło, dlatego też przewiduje że i w tym ta gra w defensywie będzie na kiepskim poziomie.

Obie drużyny z całą pewnością mogą mówić o udanej inauguracji tegorocznego sezonu. Gospodarze po dwóch spotkaniach mają na koncie cztery oczka w skład których wchodzi wygrana Mjallby i remis po bardzo dobrym spotkaniu u siebie z Hacken 1-1. Dziś czeka ich drugie spotkanie przed własną publicznością i niewątpliwie powinno to być spotkanie łatwiejsze niż ten pierwszy mecz. Kalmar to ekipa typowego dołu tabeli, która nie ma w swoim składzie niesamowicie mocnych graczy a raczej zawodników o jakiejś tam renomie na ligowym podwórku. Kalmary sezon zaczęły nieco gorzej bo od porażki 2-1 z Norrkoping i wygranej 4-0 z Helsinborgiem. Trzeba powiedzieć że zarówno jedno jak i drugie spotkanie wyglądało jednak bardzo przyjemnie dla oka. Kalmar myślę że można to powiedzieć od początku sezonu gra piłkę bezkompromisową -  skupiają się na grze ofensywnej i starają sobie tworzyć jak najwięcej sytuacji bramkowych co widać było w dwóch pierwszych kolejkach. Nie inaczej powinno być dziś bo gdzie łapać bramki i punkty jak nie na boisku rywala, który z całą pewnością jest na bardzo podobnym poziomie sportowym.

Przeanalizujmy jeszcze to jak obie ekipy grały kolejno u siebie jak i na wyjazdach. Gospodarze mimo walki o utrzymanie do ostatniej kolejki na własnym boisku są zespołem, który prezentuje się zdecydowanie lepiej aniżeli na wyjazdach. W poprzedniej kampanii w 15stu spotkaniach udało się im uzyskać 19 punktów co było wynikiem plasującym ich na 10 miejscu jeśli chodzi o punktowanie na własnym obiekcie. Dużo gorzej pod tym względem wypadli ich rywale - Kalmar walczyło w strefie barażowej więc można powiedzieć że utrzymali się rzutem na taśmę w czym na pewno nie pomagały gry wyjazdowe. W całym sezonie zagrali ich 15ście , w których zdobyli zaledwie 11 punktów. Wynik słaby jak na potencjał całego zespołu. Warto też wspomnieć o tym że obie traciły mega dużo goli - gospodarze u siebie 20 a Kalmar na wyjeździe 24 co daje średnią blisko 1.5 gola na mecz.

Reasumując według mnie czeka nas dosyć ciekawe spotkanie w tej kolejce. Obie ekipy zaczęły sezon dosyć dobrze i co ważniejsze pokazały to, co najważniejsze a więc lepszą grę w ofensywie jak i defensywie. Wbrew wcześniejszym oczekiwaniom ten sezon może być dla obu przełomowy i myślę że jak utrzymają formę to nie będą bić się tylko o utrzymanie. W obu drzemie dosyć duży potencjał ofensywny. W tych drużynach ma kto strzelać i kreować sytuacje bramkowe, dlatego uważam że dzisiaj zobaczymy ciekawy i otwart mecz w którym padnie minimum trzy bramki. Kurs zachęcający więc nic tylko spróbować zagrać taki zakład.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
- psmta - seniorzy - doktoratyred - craft-4udaylife